In samenwerking met muziekschool Kielzog verzorgen wij muzikaal onderwijs.

Ontdek muziek ( AMV )

Ben je op zoek naar dé muzikale start voor je kind?

Tijdens de lessen Ontdek muziek (voorheen AMV: Algemene Muzikale Vaardigheden) leer je  liedjes zingen, spelen met maat en ritme, en muziekspelletjes doen op eenvoudige muziekinstrumenten. Ook maken we een begin met het leren van het notenschrift. Naast muziek maken ga je ook bewegen op muziek waardoor er ook gespeeld wordt met maat en ritme. In deze cursus is er ruimte voor de kinderen om hun eigen creativiteit te ontwikkelen. Deze cursus is de basis voor een vervolg op een instrument of zang.

Er wordt tijdens deze cursus veel gezongen. De liedjes zullen aansluiten bij de belevingswereld van uw kind. De liedjes worden gezongen in het Nederlands maar er zullen ook liedjes tussen zitten in andere talen.

Met de cursus Ontdek Muziek krijg je een brede muzikale ondergrond die een basis kan zijn voor een leven lang muziek maken. Je kunt  na deze cursus beginnen met een muziekinstrument naar keuze of doorstromen naar een koor.

Voor meer informatie stuur een mail naar

Muziekles

Bent u geïnteresseerd in het bespelen van hout- koper instrument of slagwerk? En wilt u dit graag leren, dit kan bij muziekvereniging Oosterbroek. Voor meer informatie mail: